Referenties

De Care for Women aanpak werkt goed bij overgangsklachten

 

Wat geweldig dat er nu ook een Care for Women specialiste in Didam praktijk houdt. Het feit dat deze specifieke specialiste Germaine Deckers ook arts is maakt dat je ontvangen wordt door iemand die zeer breed onderlegd is.

Germaine combineert naar eigen zeggen 'van beide het goede' en dat is ook precies het gevoel dat ze je geeft. Ze stelt gerichte vragen, heeft een heldere kijk op het geheel en neemt (in tegenstelling tot de reguliere hulpverleners) ruim de tijd om vast te stellen hoe en waarmee ze je kan helpen.

Voor mij is dat een afdoende remedie tegen overgangsklachten waar ik al jaren mee probeer te leven. Een echte goede oplossing voor deze ongemakken, zonder hormoonpreparaten, heb ik niet kunnen vinden. De Care for Women aanpak lijkt wel te werken.
Natuurlijk is het nog even zoeken naar de juiste supplementen, deze moeten de tijd hebben om in mijn lichaam de balans te herstellen, maar de aanpak van Germaine geeft het vertrouwen dat dit gaat lukken.
 
Ik ben heel blij dat ik de praktijk van 7 Senses heb gevonden en kan iedere vrouw maar misschien ook man (want 7 Senses biedt meer dan alleen Care for Women) aanbevelen een kennismakingsafspraak te maken om in alle rust de mogelijkheden te ontdekken.

 

Lisa 58 jaar, Didam

Na enkele behandelingen waren mijn klachten weg

 

Na jarenlang pijn in mijn schouders gehad te hebben en vele therapieën te hebben ondergaan kwam ik via Facebook bij 7 Senses van Germaine Deckers terecht. Haar achtergrond en ervaring spraken me enorm aan. Dat bleek ook tijdens het eerste consult; het is duidelijk dat ze verstand van zaken heeft. Na enkele behandelingen waren mijn klachten weg. Mijn werk garandeert niet dat mijn problemen niet meer terug komen. Aangezien Germaine alles heeft genoteerd, kan ze zo weer aan de slag als de klachten zich weer voordoen.

 

V.R. 36 jaar, Didam

De laagdrempeligheid hielp me bijna vanzelf verder

 

Al jaren last van nekpijn en wat er ook aan gedaan werd, het ging niet over. De praktijk van 7 Senses zit bij mij om de hoek en dat was voor mij de aanleiding om er eens binnen te lopen. Wat mij direct opviel was de professionele aanpak van Germaine Deckers. Het intakegesprek vond ik heel prettig, het getuigt van serieuze aandacht en bleek achteraf ook absoluut noodzakelijk. Germaine`s benadering vanuit haar medische achtergrond maakt duidelijk het verschil. Na vijf behandelingen waren mijn nekklachten verdwenen. Ik weet dat ze ooit weer terug zullen komen, en het is voor mij duidelijk waar ik dan weer naartoe ga.

 

H.K. 59 jaar, Didam

Al kom je in het weekend, je hoeft geen pijn te hebben

 

Nadat ik enkele jaren onderbehandeling was geweest bij een andere praktijk, ben ik via kennis bij 7 Senses gekomen. Wat me opviel was het intakegesprek en de deskundigheid waar mee Germaine Deckers mijn probleem benaderde en ook behandelde. Haar manier van behandelen heeft er toe geleid dat ik nu een langere periode pijnvrij ben. Op advies van Germaine Deckers heb ik bovendien contact gezocht met een podoloog. Die deskundigheid heb ik al de voorgaande jaren gemist.

 

A.W. 66 jaar, Didam

Lichte hoofdpijn trekt weg en ik krijg meer energie

 

Via een visitekaartje van 7 Senses kwam ik bij Germaine terecht. Ik zie het als een pre dat Germaine een medische achtergrond heeft, maar dat was voor mij niet doorslaggevend. Op haar website stond dat haar behandeling ook zou kunnen helpen bij migraine en dat wilde ik wel eens proberen. Ik ervaar de behandeling als zeer prettig en ontspannend en ik krijg er energie van. Lichte hoofdpijn trekt weg. Het is nog niet duidelijk of de migraineklachten minder worden, daarvoor ben ik nu nog te kort onder behandeling. Germaine zet zich 100% in voor haar cliënten. Ik kan haar echt aanraden bij mensen die zich even willen onttrekken aan deze gestreste maatschappij.

 

J.M. 45 jaar, Wehl

Precies waar mijn lichaam en geest aan toe waren

 

Via Google ben ik bij Germaine Deckers van 7 Senses gekomen. Ik ben bij veel fysiotherapeuten onder behandeling geweest, maar dat liet allemaal te wensen over. Daarom zocht ik iemand die niet weer vervalt in de standaardprocedure. Germaine Deckers is de eerste die een dossier van me aanlegde! Zij nam uitgebreid de tijd voor me, maakte een klachtenanalyse en behandelde me volgens de aromatherapie. Haar kennis als arts droeg eraan bij dat ze me precies die behandeling gaf waaraan mijn lichaam en geest behoefte hadden. Inmiddels heb ik haar aanbevolen bij een aantal mensen in mijn omgeving.

 

R. ten K. 48 jaar, Didam

Haar benadering is enorm secuur en aandachtig

 

Ik ben via een kennis bij Germaine Deckers van 7 Senses gekomen. Vanaf het intakegesprek was het me duidelijk dat Germaine met haar medische achtergrond precies de juiste persoon voor mij was. Germaine is een geweldige vakvrouw die onmiddellijk begreep hoe mijn chronische klachten behandeld moesten worden.
Ze heeft mijn gespannenheid omgezet in ontspannenheid. Als voormalige chirurg weet ze waarover ze praat. Ik ben bij veel fysiotherapeuten onder behandeling geweest, maar de aanpak van Germaine was precies wat ik nodig had op dat moment, ze heeft blijvend resultaat geboekt. Haar ‘andere’ aanpak heeft me echt geholpen.

 

H.B. 55 jaar, Doetinchem

Je merkt dat ze heel goed weet waarover ze praat

 

Met mijn rugklachten ben ik via een kennis bij 7 Senses gekomen. Daarvoor was ik al bij diverse fysiotherapiepraktijken geweest, waar ze mij niet van de klachten konden afhelpen. Ik begreep dat Germaine arts en chirurg was geweest en vertrouwde op haar deskundigheid. Er was meteen een klik en na een paar behandelingen kon ik al merken dat de verbetering zich snel doorzette. Germaine luistert goed naar je, ze weet waarover ze praat en dat geeft me veel vertrouwen.

 

A. 71 jaar, Didam