Van arts en chirurg tot natuurgeneeskundig therapeut, masseur en Care for Women specialist

 

Aangenaam: mijn naam is Germaine Deckers.
Na mijn studie geneeskunde en mijn specialisatie tot chirurg was ik tot 2005 als chirurg verbonden aan het Streekziekenhuis Zevenaar. Toen ik door lichamelijke klachten niet meer kon opereren, ben ik de Master of Health (MBA) opleiding gaan volgen aan de Erasmus Universiteit. Aansluitend heb ik een aantal jaren gewerkt als adviseur en manager in de zorg.

 

Holistische benadering
Tijdens mijn praktijkjaren als chirurg heb ik altijd open gestaan voor andere geneeskundige invalshoeken. Ik heb regelmatig ervaren hoe lichaam en geest elkaar versterken als ze in balans zijn. Dit was voor mij aanleiding om me hierin te specialiseren, diverse massagetechnieken te bestuderen en mijn diploma als erkend masseur te behalen.

Toenemend bemerkte ik in de praktijk hoezeer de klachten van vrouwelijke cliënten mede beïnvloed worden door hormonen. Een goede reden om ook de opleiding Care for Women specialist te volgen.

Momenteel ben ik in opleiding tot orthomoleculair therapeut.

 

Naast mijn blijvende erkenning (en BIG registratie) als arts heb ik de volgende opleidingen voltooid:

  • Care for Women specialist (diploma)

  • Oosterse massagetechnieken  (certificering)

  • Sportmassage (diploma)

  • Medical Taping (certificering)

  • Reanimatie en AED (internationale certificering), verplicht voor sportmasseurs

 

Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik lid van de beroepsvereniging BATC. Hierdoor zijn de behandelingen bij de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering te declareren.

 

     Naar declaraties BATC >>>